Shoptok.hr

Pekači i peći za pizzu

Ponuda pekača i peći za pizzu je velika. Modeli se razlikuju po produktivnosti, načinu skladištenja i broju funkcija, što također određuje cijenu opreme.

Klasifikacija pekača i peći za pizzu

Električni pekači i peći za pizzu su pristupačni, sa širokim rasponom modela. Ekološki su prihvatljivi i štede energiju. Mogu se koristiti u trgovačkim centrima i uredima. Temperatura u komori može biti od 60 do 450°C. Produktivnost je određena brojem slojeva i njihovom veličinom. Možete peći do 8 pizza istovremeno.
Plin - održava temperaturu od 420 °C. Ispod vatrostalnog ložišta postavlja se razgranati plamenik koji prethodno miješa plin s dijelom zraka. Strujanje zraka nastaje zbog rupa na dnu i zidovima komore. Cijena plinske peći za pizzu je visoka, ali su uređaji ekonomični u pogledu potrošnje energije.
Na drva - sastoji se od kamenog ložišta i kupole od opeke. Pečenje traje do 180 sekundi na temperaturama do 420 °C.

Prednosti korištenja pekača i peći za pizzu

Jedna od ključnih prednosti je visoka temperatura koju mogu postići jer je to ključno za postizanje hrskave kore pizze. Ovi uređaji često imaju posebno dizajniranu podlogu koja pomaže u ravnomjernom pečenju i sprječava lijepljenje tijesta, čineći proces pripreme lakšim i učinkovitijim.

Pekači i peći za pizzu obično dolaze s različitim postavkama temperature i vremena pečenja, što vam daje veću kontrolu nad postupkom pripreme i omogućuje vam da prilagodite pečenje različitim vrstama tijesta ili sastojcima. Neki modeli imaju čak i funkciju rotiranja ili okretanja pizze tijekom pečenja, čime se postiže ravnomjerno pečena korica.

6 trgovine22 proizvoda

Primajte posebne ponude

Prijavite se na Shoptokove e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.