Shoptok.hr

Tost i štapići

Tost kruh često se preferira u prehrani, za pripremu doručka ili međuobroka. Zahvaljujući alternativama koje se razlikuju po težini, moguće je napraviti izbor prema potrebama potrošača. Proizvod se u originalnom pakiranju i na sobnoj temperaturi može čuvati prosječno 4 dana, a u hladnjaku tjedan dana. U zamrzivaču može stajati oko 3 mjeseca. Tost kruh nudi opciju laganog obroka koja odgovara svačijoj prehrani. Postoji mnogo recepata za pripremu tosta za doručak. Bilo da pripremate tople ili hladne delicije, postoje mogućnosti koje će zadovoljiti vaše dnevne kalorijske potrebe. Različite vrste tostiranog kruha omogućuju vam da napravite izdašne i raznolike sendviče s dodacima kao što su zelena salata, šunka i tostirani sir. Možete napraviti lakše probavljiv obrok zahvaljujući tostu sa sjemenkama žitarica koji je bogat vlaknima. Narezani tost kruh, koji se brzo i jednostavno može poslužiti na stolovima za doručak ili catering tanjurima, pomaže u situacijama kada vam je potrebna vremenska učinkovitost. Hrana pripremljena s raženim tost kruhom, koji se tretira kao prirodni izvor vlakana, doprinosi funkcioniranju prirodne ravnoteže u organizmu. Potrošači koji ne žele zanemariti svoje metaboličke potrebe u užurbanom i stresnom životu preferiraju zdravu prehranu. Obroci od cjelovitog tosta, koji ima vrlo nizak glikemijski indeks, omogućuju tijelu da zadovolji potrebe za vlaknima, proteinima, natrijem i kalijem. Korisnici alergični na gluten koji traže prikladnu alternativu mogli bi preferirati tost bez glutena. Svima koji žele izgubiti višak kilograma preporuča se konzumacija laganog tostiranog kruha kao dodatak prehrani i programima vježbanja. Potrošači koji podržavaju zdrav razvoj probavnog sustava i žele zadovoljiti svoje potrebe za probioticima mogu odabrati tost od kiselog tijesta.
NaN trgovine0 proizvoda
Što drugi traže u ovoj kategoriji?
Zanimljivi proizvodi očekuju te u srodnim kategorijama

Primajte posebne ponude

Prijavite se na Shoptokove e-novosti za lakšu odluku pri svakoj kupnji.